divendres, 22 de febrer del 2008

"Amelie canviarà la teva vida"



Amelie, és una pel.lícula sencilla i màgica, recomanada per a tots aquells que gaudeïxen amb les petites coses de la vida. La BSO de la mà de Yann Tiersen és immillorable, així que, aquesta pel.lícula té tots els ingredients necessaris per endinsar-te al món dels somnis.


Aquesta pel.lícula es va estrenar l'any 2001 a carrec del director Jean-Pierre Jeunet, té un bon repartiment amb actors com: Audrey Tautou, Mathieu Kassovitz, Rufus, Lorella Cravotta, Serge Merlin, Jamel Debbouze, Claire Maurier, Clotilde Mollet, Isabelle Nanty, Dominique Pinon, Artus de Penguern, Yolande Moreau, Urbain Cancelier, Maurice Benichou.


Amelie no es una noia como la resta. De sobte, als seus 22 anys, descobreix el seu objetiu en la vida: ajudar a la resta. A partir d'aleshores, inventa tota classe d'estrategias per intervindre, sense que se n'adonen, en la existència de diverses personas del seu voltant. Entre elles està la seva portera, que passa els dies bevent ví d'Oporto; Georgette, una estanquera hipocondriaca: o "l'home de vidre", un veí que sols vue el món a través de la reproducció d'un quadrea de Renoir.



WEB OFICIAL:
http://www.amelie-lefilm.com/

http://www.youtube.com/watch?v=n3OYmBBpCu8

Publicat per: Virgínia
Fonts: http://www.filmaffinity.com/