dijous, 28 de febrer del 2008

BARDEM OSCARITZAT!


Bardem fa historia en los Oscar i No es país para viejos la gran triunfadora en la 80ª edició
publicat per: laura calabuig pastor

No es país para viejos amb quatre estatuetes ha estat la gran triomfadora de la nit

Javier Bardem ha rebut aquesta matinada l'Oscar al Millor Secundari en la Gala dels Oscars pel seu treball al film No es país para viejos.

Precisament, el film dels germans Coen ha estat, amb quatre estatuetes (Millor Pel·lícula, Millor Direcció, Millor Actor Secundari i Millor Guió Adaptat) la gran triomfadora de la nit.

Bardem ha tingut paraules d'agraïment per als germans Coen, i s'ha adreçat en castellà a les butaques per dedicar l'Oscar a la seva mare i la seva família.

L'altre espanyol nominat, el compositor Alberto Iglesias, s'ha quedat a les portes de l'Oscar a la Millor Banda Sonora, que ha anat a parar a Dario Marianelli pel seu film Expiación.

D'altra banda, la francesa Marion Cotillard ha guanyat l'Oscar a la millor interpretació femenina pel seu treball a La vie en rose, mentre que pel fa a la Millor Interpretació masculina, el britànic Daniel Day-Lewis ha estat considerat Millor Actor Protagonista per Pozos de Ambición.

Entre la resta de guardons, destaca el de Millor Actriu Secundària per a Tilda Swinton per la seva interpretació a Michael Clayton. En la categoria d'Animació, Ratatouille ha estat considerat el Millor Film d'Animació.


1 comentari:

_-EniGMa-_ ha dit...

Pues sí, Bardem se lo merecía. La película está genial y los actores lo bordan. Sabéis que el actor que interpreta a Lewelin (Josh Brolin) es el de Los Goonies!! y creo que van a hacer Los Goonies 2.

un saludo y pasaros por nuestro blog Enigma!

pd. (fani) pasate por mi blog particular www.cinefiladelaua.blogspot.com